2014-08-14 15:17:49• hírek • Szatmár.ro

Stílus és lendület - készítsd el a saját címlapod!

Hozd létre online a saját Stílus&Lendület címlapod a magazin tízéves évfordulóján!

A MOL Románia augusztusban ünnepeli a Stílus&Lendület, magyar és román nyelven megjelenő életstílus- és autósmagazin első száma megjelenésének tizedik évfordulóját. A 2004 augusztusában induló 32 oldalas magazint ingyenesen terjesztik a MOL Románia töltőállomásainál és havonta több, mint 100 ezer példányban jelenik meg.

"Egy folyamatosan és gyorsan változó világban a Stílus&Lendület állandó szerepet vállalt és értékes embereket, csodás helyeket, érdekes témákat mutat be azáltal, hogy az egész család igényeinek igyekszik megfelelni. Idén, az évforduló alkalmából, a MOL Románia minden lapszámban visszaemlékezik az elmúlt 10 év különleges pillanataira, illetve lehetőséget nyújt az olvasók számára, hogy elkészítsék saját címlapjukat" - nyilatkozta DARADICS Kinga, a MOL Románia ügyvezető igazgatója.

A MOL csapatnak a magazin folyamatos minőségi és tartalmi javítása terén tett erőfeszítései kedvező visszhangnak örvendtek. Az év első felében végzett közvéleménykutatás eredményei szerint az olvasók nagymértékben elégedettek a kiadvánnyal. Az elismerő megjegyzések mellett ugyanakkor jelezték igényüket a megjelenések számának növelésére, magasabb oldalszámot és több turisztikai, autózási, IT-újdonságokra, receptekre, divatra vonatkozó, illetve gyerekeknek szánt cikket kérve.

Az évforduló alkalmából a MOL Románia egy alkalmazást hozott létre a Stílus&Lendület olvasói számára, amely segítségével az olvasók szerkesztőkké válhatnak és saját maguk készíthetik el személyre szabott címlapjukat. Az alkalmazás a MOL Románia oldalán itt, a Facebook oldalon pedig itt, érhető el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: